مزایای ادامه تحصیل در آلمان:
ارزان بودن شهریه دانشگاهها نسبت به کشورهای انگلیسی زبان، شهریه هر ترم بسته به دانشگاه حدود ششصد یورو هست( در بعضی ایالتها هنوز پانصد یورو که از امسال به هزینه ثبت نام اضافه شده تصویب نشده و هزیه هر ترم صد و خورده ای یورو هست) شما در تمام مقاطع(لیسانس، فوق لیسانس و دکترا) امکان تحصیل به زبان انگلیسی رو هم دارید، چند سالی هست دانشگاههای آلمان برای جذب بیشتر دانشجوهای اینترنشنال دوره های تحصیل به زبان انگلیسی در مقاطع مختلف گذاشتن که فرصت خیلی خوبی برای دانشجوهای خارجی ایجاد کردن که دیگه نیازی به تحصیل به زبان آلمانی ندارن بیش از چهار صد پروگرام در دانشگاههای آلمان به زبان انگلیسی وجود دارن، اطلاعات بیشتر راجع به هرکدوم رو می تونین تو سایت آموزش عالی آلمان پیدا کنین:http://www.daad.de/deutschland/studienangebote/idp/06542.en.html شما با ویزای دانشجویی اجازه کار دانشجویی رو دارین(تعداد ساعت محدود) که این کار می تنه داخل دانشگاه باشه یا بیرون از دانشگاهها معمولا در شهرهای غرب و جنوب به علت وجود کمپانیهای بزرگ و شعبه های زیاد اونها کار دانشجویی زیاد هست و با کار دانشجویی می شه بخشی یا همه هزنه زندگی رو پوشوند(بسته به محل زندگی، رشته شما و کاری که انجام می دین) خرج زندگی بسته به شخص برای دانشجو ماهی بین چهارصد تا ششصد یورو هست( درآمد کار دانشجویی ساعتی بین هشت تا ده یورو هست)شما امکان استفاده از خوابگاههای دانشجویی رو دارین.
 

شما در آلمان به هیچ وجه به وسیله نقلیه شخصی احتیاج ندارین، سیستم حمل و نقل شهری خیلی مرتب و فراگیر هست و دانشجویان با خریدن بلیط دانشجویی(که ارزانتر از بلیط معمولی هست) که نیم سالی خریداری می شن می تونین در تمام شهر و منطقه پوشش دهنده بلیط با وسیله نقلیه عمومی تردد کنین.در شهرهای شمالی این بلیط حتی برای منطقه بزرگتری که یک استان رو شامل می شه معتبره و شما حتی باهاش می تونین به شهرهای اطراف مسافرت کنین( با قطارهای منطقه ای) آلمان کشور خیلی امن،منظم و تمیزی هست.
شما با ویزای دانشجوییتون کل کشورهای عضو شنگن و سوئیس رو می تونین بگردین و نیازی به ویزا برای آنها ندارین.
ویزای دانشجویی برای طول تحصیل داده می شه و بعد از پایان تحصیل معمولا برای شش ماه تمدید می شه که دانشجوها فرصت گشتن به دنبال کار رو داشته باشن.
ویزای دانشجویی آلمان مثل ویزای دانشجویی آمریکا یا کانادا محدودیت نداره شما به راحتی می تونین سفر کنین چون ویزاتون با خارج شدن از مرز باطل نمی شه.
فاصله آلمان با ایران زیاد نیست و از هامبورگ(شمال) و فرانکفورت( غرب) ایرانر به تهران پرواز داره(چهار پنج ساعت طول پرواز) و شما راحت می تونین به خونوادتون سر بزنین.
شما امکان فرستادن دعوت نامه برای خونوادتون رو دارین البته گرفتن ویزا خیلی کار آسونی نیست اما خیلیها موفق می شن.
خوب فکر می کنم این نکات اصلی هستن که تحصیل در آلمان داره، حالا به مرور سعی می کنم راجع به هر کدوم بیشتر توضیح بدم یا مراحلی که باید برای گرفتن پذیرش و ویزا طی کرد

نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 20 آبان 1389    | توسط: محمد    | طبقه بندی: زندگی و تحصیل در خارج،     | نظرات()