مدارک زیر با توجه به شرایط متقاضیان دسته بندی شده و نیازی نیست که همه متقاضیان کلیه مدارک را جهت اخذ پذیرش داشته باشند:
1- ترجمه مدرک دیپلم و ریز نمرات آن
2- ترجمه مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات آن
3- ترجمه مدرک لیسانس و ریز نمرات آن
4- ترجمه مدرک فوق لیسانس و ریز نمرات آن
5- کپی پاسپورت
6- کپی شناسنامه

7- 12 قطعه عکس رنگی 4*6
8- گواهی زبان آلمانی ( در صورت موجود بودن )
9- مدرک
Toefl 550 یا Ielts 6.5
( در صورت موجود بودن)
10- کارنامه قبولی در کنکور سراسری


 آیا کارنامه‌ها‌ی تحصیلی و دیگر مدارک باید تأیید شوند؟

برای درخواست تحصیل در آلمان می‌بایست  تمام مدارک و کارنامه‌های متقاضی نخست ترجمه و سپس به‌طور رسمی تأیید شوند. برای درخواست پذیرش، تنها به ترجمه‌ی تأیید شده‌ی این مدارک نیاز است. نکته‌ ی مهم :

ترجمه مدارک تحصیلی باید به تایید سفارت آلمان برسد که همه روزه از یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 8:30 تا 11:30 این کار امکان پذیر است . مدارک ابتدا باید به تایید وزارت امور خارجه برسد ( این کار را دارالترجمه ای که مدارک تان را برای ترجمه به آن می دهید برایتان انجام می دهد. ) تا سفارت آلمان آنها را نیز تایید نماید.

نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 4 آذر 1389    | توسط: محمد    | طبقه بندی: زندگی و تحصیل در خارج،     | نظرات()